PTV Capelle sloeg iedere maandagavond vanaf 19:30 een pingpong balletje in Wijkcentrum Schollevaar aan de Maria Daneelserf 20 in Capelle aan den IJssel. Na opheffing van de vereniging zijn de meeste leden gefuseerd met Alexandria.

20 mei 2006

Weer een zeer geslaagd tournooi

De in totaal 15 deelnemers hebben er weer een spetterende zaterdag van gemaakt. De spanning tijdens de dubbels was om te snijden, dit omdat alle teams verschrikkelijk aan elkaar gewaagd waren. Uiteindelijk bleken Lex en Jeroen toch (weer) een maatje te groot voor de rest, al ging het tijdens de finale tegen Jos en Frits een lange tijd behoorlijk gelijk op. Maar de overwinning op ditzelfde koppel in de voorrondes had ze moed gegeven en onverdroten stormde ze met een 2-0 overwinning op de kampioenszege af.

Ook tijdens het enkel tournooi waren er zenuwslopende momenten, vooral tijdens de finale waarbij Frits nog even lekker door z'n enkel ging (goede tactiek?) maar tot groot ongenoegen van Ton vocht Frits zich terug en griste de beker voor z'n neus weg. Volgend jaar beter Ton.

Proficiat Lex, Frits en Jeroen.



Bij deze wil ik namens PTV de organisatie, de deelnemers, 't Klavier, afhaalchinees Aziƫ en de toeschouwers hartelijk bedanken voor deze uiterst geslaagde dag. Tot volgend jaar.

Wil je een reactie plaatsen, heb je iets toe te voegen of wil je gewoon je verhaal kwijt, klik dan hier.

Alvast bedankt.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Rob, wil jij misschien alle uitslagen in een lijstje zetten en plaatsen?

zondag, 21 mei, 2006

 
Anonymous Anoniem said...

trouwens, wat kan die kees bunkeren zeg, niet normaal meer

zondag, 21 mei, 2006

 
Anonymous Anoniem said...

Iedereen bedankt voor een zeer gezellig en geslaagd tt toernooi. Hoop dat ik nog vele jaren welkom zal zijn, want ik vind het een toffe manier om ook nog eens de oude bekenden terug te zien. En een potje tafeltennis....is nooit teveel. groetjes Lex

maandag, 22 mei, 2006

 
Anonymous Anoniem said...

Leuk gedaan Jeroen!
Piet

zondag, 11 juni, 2006

 

Een reactie posten

<< Home